10 Dịch Vụ Giặt Màn Cửa (Rèm Cửa) Tại Nhà Uy Tín Giá Tốt Toàn Quốc

Rate this post

Top 10 shërbimet prestigjioze të lavanderisë së shtëpisë (perde) në shtëpi

Qyteti Ho Chi Minh dhe Hanoi janë dy qendrat më të mëdha ekonomike të Vietnamit. Prandaj, këtu është profesioni Sherbim per larjen e perdeve ne shtepi lulëzoi me shfaqjen e gjithnjë e më shumë njësive të larjes së perdeve. Bazuar në përvojat e shumë klientëve, Cakhia TV ka zgjedhur 4 ofrues me reputacion të shërbimit të pastrimit të perdeve në Hanoi dhe Ho Chi Minh me cilësi të mirë. Le t’i zbulojmë me Cakhia TV këto njësi larëse perde! Shihni më shumë mënyra për të pastruar perdet në mënyrë efektive.

1. Shërbimi i larjes së perdeve (perdeve) Ha Phuong (HCM – Hanoi – Nha Trang)

Ha Phuong është një njësi e specializuar në qepjen dhe instalimin e perdeve dhe perdeve më të fundit sot. Jo vetëm kaq, Ha Phuong ofron gjithashtu shërbime pastrimi të perdeve, pastrim qilimash, pastrim të divaneve për t’i sjellë pronarit të shtëpisë një hapësirë ​​të ndritshme, të pastër dhe aromatike. Eja ne Larja e perdeve në Ha Phuong, do të jeni plotësisht të sigurt për ciklin dhe teknologjinë moderne me lavatriçet më të mira të perdeve që ofrojnë zgjidhje optimale për larjen e perdeve. Me siguri do t’ju sjellë kënaqësi absolute.

Lista e çmimeve për larjen e perdeve në shtëpinë e Ha Phuong:

Aktualisht, Ha Phuong ka 9 degë, duke përfshirë: 7 degë Ho Chi Minh: Larja e perdeve në Distriktin 7, 2, 3, 4, Phu Nhuan, Go Vap, Binh Tan. 1 degë në Hanoi dhe 1 degë në Nha Trang.

 • Larja e perdeve në Distriktin 7: Rruga 13 Nr. 27, Tan Quy, Distrikti 7 – Linja telefonike: 083 349 8888

 • Larja e perdeve në Distriktin 2: 327F Luong Dinh Cua, An Phu, District 2, Ho Chi Minh

Dega në Hanoi – Nha Trang:

 • Larja e perdeve në Hanoi: 65 Ly Son Street, Ngoc Thuy, Long Bien, Hanoi

 • Larja e perdeve në Nha Trang: Rruga 22 Dang Thai Than – Vinh Hoa – Nha Trang

 • Linja telefonike: 083 349 8888

 • Faqja e internetit: mandep.vn

2. Shërbimi i pastrimit të perdeve (perdeve) BeeClean.vn TP. Qyteti Ho Chi Minh

Shërbimi i pastrimit BeeClean.vn me moton “Integritet – Efikasitet – Profesionalizëm” me një ekip profesional do t’ju sjellë përvojën më të mirë dhe cilësore të shërbimit të pastrimit të perdeve të shtëpisë. Ekipi i BeeClean.vn është i përkushtuar të lajë sërish nëse klientët nuk janë të kënaqur me cilësinë e shërbimit. Përveç kësaj, pas përdorimit të shërbimit, BeeClean.vn shoqëron gjithashtu për të mbështetur dhe për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje të klientëve kur ata nuk janë të kënaqur.

Tham Khảo Thêm:  Cách Giặt Áo Lông Vũ Với 4 Bước Đơn Giản

Lista e çmimeve për larjen e perdeve në shtëpi BeeClean.vn

Aktualisht, BeeClean.vn merr pastrimin e shtëpive, lavanderi të brendshme në të gjitha rrethet e qytetit Ho Chi Minh. Qyteti Ho Chi Minh dhe Di An – Thuan An – Thu Dau Mot Binh Duong.

 • Adresa: 90 Bui Dinh Tuy, Ward 12, Binh Thanh District, City. Qyteti Ho Chi Minh

 • Linja telefonike: 0932.95.92.96

 • Faqja e internetit: beeclean.vn

3. Servisi i larjes së perdeve (perdeve) Anh Thu TP. Qyteti Ho Chi Minh

Shërbimi i pastrimit të perdeve Anh Thu është një pastrim profesional i njësisë së perdeve në qytetin Ho Chi Minh. Stafi 100% i trajnuar profesionalisht mund të lajë perdet të pastra dhe të ruajë ngjyrën origjinale të perdes. Përveç kësaj, Anh Thu gjithashtu angazhohet të pastrojë perden derisa klienti të jetë i kënaqur.

Jo vetëm kaq, me sende të tilla si divane apo qilima, Anh Thu është gati të dërgojë staf dhe të kryejë pastrim kimik në shtëpi për ju. Orari i punës 24/7 në Anh Thu është gjithmonë i gatshëm të mbështesë trajtimin e shpejtë të problemeve që dalin dhe t’u përgjigjet menjëherë nevojave të klientëve për larjen e perdeve.

Lista e çmimeve për larjen e perdeve Anh Thu:

Informacioni i kontaktit për shërbimin e pastrimit të perdeve Anh Thu:

Shërbimi i pastrimit të perdeve në shtëpinë e Anh Thu merr pastrim në të gjitha rrethet e qytetit. HCM. Aktualisht, Anh Thu ka 12 degë në rrethe: 2, 4, 5, 6, 11, 12, Thu Duc, Tan Binh, Go Vap, Phu Nhuan, Binh Thanh, Tan Phu.

 • Adresa e perdeve të larjes District 2: 139/4 Luong Dinh Cua, Ward Binh Trung Dong, District 2, HCMC.

 • Adresa për larjen e perdeve në rrethin Tan Binh: 135/15 Hoang Hoa Thai, Ward 13, Tan Binh District, HCMC.

 • Larja e perdeve në rrethin Binh Thanh: 87/7 Dinh Tien Hoang, Ward 3, Binh Thanh District, HCMC.

 • Linja telefonike: 0838 040 014.

 • Faqja e internetit: vesinhanhthu.com.

4. Lavanderia e perdes Da Nang – Loc Phat

Kjo është një nga kompanitë më prestigjioze e specializuar në shërbimet e pastrimit të shtëpive dhe fabrikave në Da Nang. Me dëshirën për t’u sjellë klientëve përvojën më të mirë, Loc Phat investon vazhdimisht në pajisje moderne dhe staf me përvojë. Në veçanti, shërbimi i pastrimit të perdeve të kompanisë është gjithmonë i besueshëm nga klientët.

Lista e çmimeve për shërbimin e pastrimit të dyshekut dhe disa shërbime të tjera të Loc Phat:

 • Adresa: 146 Nguyen Luong Bang, Lien Chieu District, City. Danang

 • Telefon: 090.116.2932

 • Faqja e internetit: vesinhdanang.vn

5. Shërbimi i pastrimit të perdeve Pastrim me rreze të lehta

Lista e çmimeve të shërbimit:

12 Ngo Thoi Nhiem, Lagjja 17, Phu Nhuan, Ho Chi Minh. 104 Tam Chau, fq. Tam Binh, rrethi Thu Duc, Qyteti Ho Chi Minh.
Linja telefonike në zonën e HCMC: 0903.007.490 (24/24) Z. Dong.
Dega e Hanoi: Nr. 757, Giai Phong, Hoang Mai, Hanoi.
Linja telefonike në zonën e Hanoi: 0938.34.34.92 Z. Dong.

6. Shërbimi i larjes së perdeve Familja vietnameze

Lista e çmimeve të shërbimit:

Linja telefonike: 0903.429.012
Adresa për larjen e perdeve:

49 Bui Dinh Tuy Ward 24 Binh Thanh District 32/9 Street Nr. 9 Go Vap District
Dega:

614/3, rruga 3/2, Distrikti 10, HCMC, rruga D4, ndërtesa e apartamenteve Hoang Anh Thanh Binh, Distrikti 7

386 Binh Thanh Binh Tan District

22/20 Street 42 Hiep Binh Chanh Ward, Thu Duc District

7. Shërbimi i pastrimit të perdeve Skywind

Lista e çmimeve të shërbimit:

Shërben për rrethet ushtarake si: Distrikti 1, Distrikti 12, Distrikti Thu Duc, Distrikti 9, Distrikti Go Vap, Distrikti Binh Thanh, Distrikti Tan Binh, Distrikti Tan Phu, Distrikti Phu Nhuan, Distrikti 2, Distrikti 3, Distrikti 1, 11, District 4, District 5, District 6, District 8, Binh Tan District, District 7, Cu Chi District, Hoc Mon District, Binh Chanh District, Nha Be District, Can Gio District.

Tham Khảo Thêm:  Cách làm vịt nướng, vịt nướng muối ớt, riềng mẻ, lá móc mật thơm ngon

8. Sherbim per pastrim perdesh

Lista e çmimeve të shërbimit:

HCMC – District 2 Adresa: 36 Mai Chi Tho, An Phu Ward, District 2 Hotline: 083.675.8888

HCMC – District 12 Adresa: 144 HT45, Hiep Thanh, District 12 Hotline: 083.675.8888

Adresa e Binh Duong: D32, An Phu, Thuan An, Binh Duong, Linja telefonike e Vietnamit: 083.675.8888

Adresa e Da Nang: 89 Ha Huy Tap, Thanh Khe, Linja telefonike e Da Nang: 083.675.8888

9. Bëni shërbimin e pastrimit të perdeve

Lista e çmimeve të shërbimit:

Nr. 55G/3A, Binh Duong 3 Quarter, An Binh Ward, Di An City, Binh Duong 609 Pham Ngoc Thach, Phu My, Thu Dau Mot, Binh Duong 880 Huynh Van Luy, Phu My Ward, Thu Dau Mot City, Binh Duong 965 Phan Van Tri, Ward 7, Go Vap District, Ho Chi Minh City
Linja telefonike: 0906 093 292

10. Shërbimi i pastrimit të perdeve Starsclean

Lista e çmimeve të shërbimit:

Baza 1: Nr. 4, rrugica 8/11/186/81 Le Quang Dao, Phu Do Ward, Nam Tu Liem District, Hanoi City

Baza 2: 14 Hoang Quoc Viet – Nghia Do – Cau Giay – Hanoi

Baza 3: 78 Tran Duy Hung – Qyteti Hoa – Nhan Chinh – Hanoi

Baza 4: 110 Tran Phu – Van Quan – Ha Dong – Hanoi

Për t’ju ndihmuar të kuptoni më mirë cilësinë e shërbimeve të pastrimit të perdeve në shtëpi, Cakhia TV do t’ju informojë për disa nga bazat e procesit të pastrimit të perdeve të këtyre shërbimeve.

Cili është procesi i marrjes dhe pastrimit të perdeve dhe perdeve?

 • Merrni informacion : Klientëve që kontaktojnë për të kërkuar të përdorin shërbimin do t’u jepet një çmim (bëjnë një kontratë nëse është e nevojshme). Pasi të jetë rënë dakord për çmimin, porosia do të bëhet.

 • Shkoni në shtëpinë e klientit: Stafi do të vijë në shtëpinë e klientit për të hequr perden, do ta peshojë atë në kilogramë që klienti të konfirmojë statusin dhe sasinë e perdes që do të lahet.

 • Kryeni larjen e perdeve: Perdet do të sillen në lavanderi, do të ngjyhen me zbutës rrobash dhe do të hekurosen me kujdes përpara se të ripaketohen.

 • Instaloni perden: Stafi sjell perden në shtëpinë e klientit për të përfunduar instalimin e perdes dhe për të kontrolluar shërbimin.

Shihni gjithashtu: Sa shpesh duhen pastruar perdet?

Si të pastroni perdet (perdet) në shtëpi me lavatriçe sipas çdo materiali

Më sipër janë hapat bazë në procesin e larjes së perdeve të njësive të shërbimit. Në rastin e perdeve me myk të rëndë dhe aroma të pakëndshme, shërbimi i pastrimit të perdeve në shtëpi do ta zgjidhë plotësisht atë për ju. Nga ana tjetër, nëse perdja është e mbuluar vetëm me pluhur dhe njolla, mund ta bëni plotësisht Si të lani perdet në një makinë larëse? për të kursyer para dhe shumë më i përshtatshëm.

Sidoqoftë, perdet janë të qepura nga shumë pëlhura të ndryshme. Nëse dëshironi të lani perden me lavatriçe, duhet t’i kushtoni vëmendje rregullimit të modalitetit të makinës larëse në mënyrë që të mos dëmtoni perden dhe të arrini efikasitet të lartë larjeje. Këtu, Cakhia TV do t’ju tregojë se si të lani perdet tuaja në lavatriçe në shtëpi.

1. Lani perdet (perdet) e dhomës së gjumit me poliestër, pëlhurë pambuku

Për perdet e dritareve të dhomës së gjumit me këtë material, mund t’i lani plotësisht në makinë pa u shqetësuar për dëmtimet. Si të lani perdet poliestër ose pambuku me një makinë larëse është të lani në modalitetin “”.Delikate” dhe lani me ujë të ftohtë. Pas larjes së perdeve, tharjes në një temperaturë të butë, duhet t’i hiqni perdet për t’u tharë menjëherë për të shmangur perdet e rrudhura. Në veçanti, duhet ta thani perden në një vend të ajrosur dhe më pak me diell për ta mbajtur pëlhurën e perdes me ngjyra dhe kundër mykut.

Tham Khảo Thêm:  Chọn mua nước giặt phù hợp với từng loại máy giặt

2. Lani perdet (perdet) e dritareve të dhomës së gjumit me pëlhurë byrynxhyk

Pëlhura byrynxhyk është shumë e lehtë dhe grihet lehtë nëse lahet në lavatriçe. Prandaj, është mirë që këtë perde të dritares së dhomës së gjumit ta lani me dorë me detergjent dhe ujë të ftohtë. Përpara se ta lani perden duhet ta njomni për rreth 10 minuta, më pas ta fërkoni butësisht, të bëni kujdes të mos e shtrydhni, por ta lini të thahet dhe më pas ta thani në një vend me shumë erë.

3. Me perde të dritareve të dhomës së gjumit kadife larës

Perdet prej kadifeje vijnë në dy lloje: të lara me ujë dhe vetëm me pastrim kimik. Kjo është një perde e shtrenjtë e nivelit të lartë, kështu që duhet të lexoni me kujdes udhëzimet e mirëmbajtjes dhe larjes në katalog për të pastruar siç duhet perdet e dritareve.

Pëlhura prej kadifeje është më mirë të pastroni me tharje nëse nuk jeni të njohur me pëlhurën e perdes. Ose thjesht pastroni rregullisht për ta mbajtur perden të pastër. Me pëlhurë prej kadifeje që lahet me ujë, mund të përdorni lavatriçen dhe ta lini në modalitetin “Delikat”, kini parasysh se nuk duhet ta thani pëlhurën prej kadifeje në asnjë mënyrë. Thajeni pëlhurën prej kadifeje në një vend të ajrosur mirë, duke shmangur rrezet e forta të diellit në mënyrë që perdet e dritareve të dhomës së gjumit të mos ngurtësohen.

4. Me perde lino (perde) per dritaret e dhomave te gjumit

Pëlhura prej liri rekomandohet nga prodhuesi për t’u larë me dorë, sepse kjo pëlhurë ka një strukturë mjaft të ndërlikuar fibrash. Me perdet e bardha prej liri, gjatë larjes duhet të shtoni pak detergjent në detergjentin e rrobave për të njomur perden, kjo ndihmon që perdja pas larjes të ketë një ngjyrë të bardhë të ndezur, duke hequr njollat ​​që kanë ngecur për një kohë të gjatë në pëlhurë. deodoroj.

Perdet duhet të lahen veçmas, të ngjyhen para larjes, të fërkohen butësisht. Gjatë tharjes, tundni butësisht dhe lëmoni rrudhat në pëlhurë me duart tuaja, kështu që kur perdja të thahet, ajo do të mbajë rrafshtinë pa hekurosje.

Vini re kur lani perdet (perdet) dritaret e dhomës së gjumit

 • Përparësi u jepet perdeve të thata me materiale të tilla si kadife, liri, byrynxhyk.

 • Vëzhgoni rregullat e buta të larjes.

 • Mos i lani perdet me rroba të tjera.

 • Nëse nuk jeni të sigurt në aplikimin e metodave të larjes së perdeve të dritareve të dhomës së gjumit, atëherë duhet të kërkoni ndihmën e shërbimeve profesionale të lavanderisë.

Shihni më shumë: Çfarë duhet t’i kushtoni vëmendje kur pastroni perdet?

Më lart është sekreti i larjes së perdeve të dritareve në shtëpi dhe dhomë gjumi sipas çdo materiali me lavatriçe në mënyrë të sigurt, efektive dhe që kursen kohë. Cakhia TV shpreson që informacioni i mësipërm do të jetë i dobishëm për ju!

Autori: Team Cakhia TV

E drejta e autorit i përket: Unilever Vietnam. Specifikoni burimin kur referoni.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 10 Dịch Vụ Giặt Màn Cửa (Rèm Cửa) Tại Nhà Uy Tín Giá Tốt Toàn Quốc . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Cách Giặt Áo Lông Vũ Với 4 Bước Đơn Giản

Tổng quan quy trình và mẹo giặt quần áo lông vũ bạn cần biết 1. Những Điểm Chính Trong Cách Giặt Áo Khoác Khi thực hiện các…

Mẹo tẩy vết ố vàng trên áo dạ, áo len

Tẩy vết ố vàng trên áo vest, áo len bằng bàn là Nếu áo nỉ hoặc len của bạn đã ngả sang màu vàng, bạn có thể…

4 lý do bạn nên giặt riêng quần áo ám mồ hôi nặng mùi?

1. Bệnh ngoài da có thể lây qua quần áo Mùi mồ hôi gây ra mùi cơ thể khó chịu. Ngoài ra, quần áo có mùi mồ…

Bí kíp giúp mẹ tẩy vết mực trên áo trắng của bé

Sử dụng hydro peroxide Cách tẩy vết sơn trên áo sơ mi trắng đầu tiên mà chúng tôi mách bạn đó là sử dụng nước oxy già….

Tác hại từ việc tẩy trắng quần áo bằng hóa chất

Thuốc tẩy làm hỏng quần áo Có nguy cơ làm hỏng áo Một trong những cách làm trắng quần áo hiệu quả nhất là sử dụng thuốc…

Nguyên nhân và cách bảo quản áo da không bị mốc

1. Nguyên nhân áo da bị mốc Độ ẩm trong bọc nhựa Nhiều người thường có thói quen để nguyên lớp màng bọc ni lông để bảo…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *